Komitet enterijer_29
bg-grey

Kreiramo trenutke koji inspirišu.

Event centar Komitet Beton hala predstavlja jedan od najprestižnijih i najatraktivnijih prostora u Beogradu za organizaciju događaja. Sa oko 400m2 prostora i kapacitetom do 450 gostiju, Komitet predstavlja idealno mesto za različite vrste događaja, kao što su korporativne proslave, prezentacije, konferencije, modne revije, svadbe i drugo.

est.

2018

6 godina iskustva

100

+

Zadovoljnih klijenata

Inovativno planiranje, nezaboravna proslava

Naš tim profesionalaca se trudi da pruži vrhunsku uslugu i kreativni pristup u organizaciji događaja, koji se bazira na iskustvu, inovativnosti i poštovanju klijenata i njihovih želja. Naš event centar pruža najsavremeniju opremu, rasvetu i ozvučenje, kao i najbolje uslove za catering i dekoraciju.

DSC_6994
bg-grey
Komitet enterijer_45
bg-grey

Pridružite se grupi kompanija koje su sa nama sarađivale i koje nam veruju!

Klijenti koji se odluče da organizuju događaj u našem event centru imaju priliku da rade sa našim iskusnim timom event menadžera, koji će im pomoći u svakom koraku organizacije događaja, od planiranja i koordinacije, do postavljanja i dekorisanja prostora.

Ukoliko želite da organizujete događaj u jednom od najprestižnijih i najatraktivnijih prostora u Beogradu, event centru Komitet u Beton hali je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas i dozvolite nam da vam pomognemo da kreirate nezaboravan događaj.

Zajedno pravimo Vašu proslavu posebnom.

Pored vrhunske lokacije u Beton hali, Komitet nudi i jedinstven ambijent, koji kombinuje moderni industrijski stil sa toplim i elegantnim dekorom. Naši prostori se mogu prilagoditi različitim potrebama i temama, što omogućava klijentima da stvore događaj koji će biti u skladu sa njihovim željama i očekivanjima.

DSC_6984
bg-grey